Warning: include_once(https://www.wisesoft.com.tr/guard/config.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/erkanzmu/wildcard/webmaster/themes/default/header.php on line 6

Warning: include_once(): Failed opening 'https://www.wisesoft.com.tr/guard/config.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/erkanzmu/wildcard/webmaster/themes/default/header.php on line 6

Warning: include_once(https://www.wisesoft.com.tr/guard/project-security.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/erkanzmu/wildcard/webmaster/themes/default/header.php on line 7

Warning: include_once(): Failed opening 'https://www.wisesoft.com.tr/guard/project-security.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/erkanzmu/wildcard/webmaster/themes/default/header.php on line 7
Türkiye'nin En Önemli Teknoloji Etkinlikleri (Tam Liste)
WISE SOFT | WEBMASTER SERVİSİ
Giriş Yap/Üye Ol

Türkiye'nin En Önemli Teknoloji Etkinlikleri (Tam Liste)

baharyilmazer Genel Optimizasyon 11.Mar.2020 35 görüntülenme 0 yorum

Teknolojiyi takip etmek için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Bloglar, forumlar, vloglar? Peki ya etkinlikler?

Yeni nesil teknolojileri ve gelişmeleri takip edebilmeniz için sağlam bir teknoloji etkinlikleri listesi hazırladık. İşte mutlaka takip etmeniz gereken 16 teknoloji etkinliği...

IT Strateji Günü
Kısaca, IT çalışanları için yıllık update etkinliği denebilir.
Karel’in öncülüğünde, BT trendleri ve merak edilen konuların konuşulduğu IT Strateji Günü’nün bu sene ikincisi düzenleniyor. 13 Eylül 2018'de BAU Beşiktaş'da gerçekleşecek etkinlikde, Amazon AWS, Google Cloud, Intel, Oracle, VMware gibi  kendi alanlarında lider teknoloji firmaları ile katılımcılar bir araya geliyor. Sınırlı sayıda IT Profesyoneli için ücretsiz ön kayıt bu adreste: IT Strateji Günü
teknoloji etkinlikleri
Ulusal Bilişim Kurultayı
En son 20-21 Aralık 2017 tarihinde 34'üncüsü gerçekleşen Ulusal Bilişim Kurultayı, bilişim etkinlikleri arasında oldukça önemli bir konumdadır. Dönemin Başbakanı Binali Yıldırım’ın da konuşma yaptığı son etkinlikte 150 konuşmacı, 2000’i aşkın katılımcı ile bir araya gelmiştir.

Webrazzi Summit
Türkiye’nin en fazla ziyaret edilen teknoloji mecralarından biri olan Webrazzi’nin düzenli hale getirdiği etkinlik bu sene 17 Ekim 2018 Çarşamba günü Wyndham Grand Hotel’de gerçekleşecek. Diğer etkinliklerden farklı olarak startup ekosistemini de içinde barındıran bu etkinlik güncel gelişmeler hakkında önemli tavsiyelerde bulunacak. Kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Detaylı bilgi ve kayıt için https://summit.webrazzi.com/tr adresini ziyaret edilebilirsiniz.

Digitalzone
Uluslararası konuşmacılarıyla fark yaratan Digitalzone, bu yıl 18-19 Ekim 2018 tarihlerinde Radisson Blu Hotel Şişli’de gerçekleşecek. SEO’nun hayatımızdaki önemi ve dijital pazarlama konuları hakkında önemli konuşmacıları dinleme fırsatı yakalayacağınız Digitalzone’da ayrıca her oturumun sonunda 15 dakika boyunca sektörün önde gelen isimleri, katılımcılardan gelen soruları yanıtlayacak. Dijital pazarlama alanına özel bir ilginiz varsa, bizce kaçırmayın. Detaylı bilgi ve kayıt için https://zeo.org/digitalzone/ adresini ziyaret edilebilirsiniz.
hackn break teknoloji etkinliği türkiye
HacknBreak Açık İnovasyon Kampı
HacknBreak, girişimci insanları tasarım, yazılım, kodlama ve üretim konularında ortak bir hedefe ulaştırmak amacıyla düzenlenen bir açık hava etkinliğidir. Bu sene 1-9 Eylül arasında İzmir Urla'da gerçekleşecek olan HacknBreak Açık İnovasyon Kampı’nda etkinlik süresince, hackathonlar, ideathonlar, StartupTalks, workshoplar, mentorluk seansları ve sosyal etkinlikler gerçekleşecek. Detaylı bilgi ve kayıt için http://hacknbreak.com adresini ziyaret edilebilirsiniz.

İstanbul Bilişim Kongresi
Türkiye Bilişim Derneği’nin Kadir Has Üniversitesi işbirliği ile düzenlediği İstanbul Bilişim Kongreleri’nin 11'incisi 2017 Aralık ayında gerçekleşti. E-Dönüşüm, Endüstri 4.0 ve Blockchain gibi konuları esas alan bu etkinliğe; iş dünyası, kamu kuruluşları, bürokratlar, akademisyenler ve öğrenciler gibi farklı profillerden yüzlerce kişi katılım sağladı. 2017 yılında Fortinet, HP Enterprise ve SAS gibi sektörünün önde gelen şirketlerinin anasponsorluğunda gerçekleşen etkinlik, bu yıl aralık ayında gerçekleştirilecek.

Bilişim Zirvesi
21-22 Kasım’da “Akıllı Şeyler Bilen Teknolojiler” temasıyla İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan etkinlik için Bilişim Zirvesi Genel Müdürü Neslihan Aksun, yapay zekanın gelişmiş öğrenimini pek çok farklı başlıkta ele alacaklarını ve bu zirve için 1 yıldır çalıştıklarını belirtti. Detaylı bilgi ve kayıt için https://www.bilisimzirvesi.com.tr adresini ziyaret edilebilirsiniz.

Özgür Yazılım Linux Günleri
Linux Kullanıcıları Derneği tarafından yılda bir kez düzenlenen seminerler genellikle her kesime uygun düzeyde olacak şekilde gerçekleşiyor. En son 12-13 Mayıs 2018’de Özgür Yazılım A.Ş. sponsorluğunda Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsünde düzenlenen bu etkinliği, özgür yazılım ile ilgilenen, teknik ve kültürü hakkında bilgi edinmek isteyen herkesin mutlaka takip etmesini tavsiye ediyoruz.
istanbul teknoloji etkinlikleri
Java Day Istanbul
27 Nisan 2019’da İstanbul Java Kullanıcı Grubu tarafından 5'incisinin gerçekleşmesi planlanan etkinlikte, sektörün öncüleri aracılığıyla geliştiricilere Java, Web, Mobil, Big Data, Cloud, DevOps, Agile teknolojileri hakkında önemli bilgiler verilecek. Etkinlik alanında bulunan tartışma alanlarında her odanın önünde konuşmalardan sonra açılan flip-chart sayesinde konuşmacıyla sohbet edip merak ettiğiniz soruları sorup, tavsiyeler alabilirsiniz. Geçtiğimiz etkinliklerde Microsoft, Salesforce, Red Hat, Udemy ve Google gibi lider şirketler sunumlar gerçekleştrmişti. Detaylı bilgi ve kayıt için https://javaday.istanbul/ adresini ziyaret edilebilirsiniz.

Developer Summit İstanbul
12 Mayıs 2018’de Nişantaşı Üniversitesi NeoTech Kampüsünde Devnot tarafından düzenlenen ve yazılım sektörünün deneyimli isimlerini bir araya getiren Developer Summit İstanbul, yazılım mimarilerinden DevOps'a, web programlamadan Machine Learning'e kadar birçok konuyu ele aldı. Etkinlikte aynı anda 3 farklı salonda 20 den fazla yetkin konuşmacıya yer verildi.

SHIELD Siber Güvenlik Konferansı
Innovera’nın katkılarıyla hazırlanan SHIELD Güvenlik Konferansı, geçen yıl 3. kez düzenlendi. “Dijital Geleceği Güven Altına Almak” teması ile 21 Kasım 2017 tarihinde İstanbul Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleşen, Okan Bayülgen ve Burcu Bakdur’un sunucuları olduğu etkinlikte, dünya çapında dikkat çekici konuklar ağırlandı. Symantec, Veritas, Palo Alto Networks, Veritas ve Citrix gibi şirketlerin yöneticileri sunumlar gerçekleştirdi ve ABD’li siber güvenlik ve bilgisayar uzmanı Edward Snowden da ilk kez bu vesile ile Türkiye’de tecrübelerini paylaşmış oldu.

TRAI ZİRVE – Yapay Zeka
Türkiye Yapay Zeka Zirvesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde 12 Şubat 2019’da düzenlenecek. Etkinlikte yapay zekanın farklı sektörlerdeki uygulama alanları ve başarı örnekleri sunulacak. Aynı zamanda çözüm odaklı atölyeler gerçekleştirilecek, meraklılara temel eğitimler verilecek ve yerli girişimler çözümlerini tanıtacak. Geçen yıl düzenlenen etkinliğe Google, SAP ve IBM gibi önemli şirketler de katılım sağlamıştı. Detaylı bilgi ve kayıt için http://turkiye.ai/zirve/ adresini ziyaret edilebilirsiniz.
türkiye yapay zeka etkinliği
GDG İstanbul
GDG İstanbul, 28 Şubat 2018’de Firebase Codelab’18 etkinliği ile hem teknik açıdan oldukça dolu hem de bir o kadar eğlenceli bir etkinlik düzenledi. Çırak Atölye’de gerçekleşen bu etkinlikte katılımcılar Slack üzerinden “Android mi yoksa iOS mu ?” ve “Java mı yoksa Kotlin mi ?” oylamaları yaptıktan sonra codelab oluşturup geliştirilen projeyi hep beraber test etme fırsatı yakaladılar.

Data Center Türkiye
8 Mayıs 2018’de 5'incisi gerçekleşen etkinliğe Wyndham Grand Levent ev sahipliği yaptı. Veeam, Fortinet, Equinix, Cisco, Dell EMC ve Vertiv gibi sektörün önemli paydaşlarının bir araya geldiği etkinlikte “Veri Merkezlerinin Geleceği ve Bulut Teknolojilerinde Hibrit Yapılanma” ana temasıyla önemli şirketlerin üst düzey 13 yöneticisi iki ayrı salonda konuşmalar gerçekleştirdi.
türkiye teknoloji etkinlikleri
IDC CIO Summit
IDC Türkiye CIO Summit, bu yıl 15-17 Nisan 2018 Regnum Carya Golf & Spa Resort Antalya’da gerçekleşti. Ekonomi, iş modelleri ve genel BT pazarı hakkında çağa uygun hareket edilmesi adına bir farkındalık yaratmak için gelecekle alakalı önemli tavsiyelerin konuşulduğu bu etkinliğe 100’ü aşkın kişi katıldı.Suse, Microsoft, HPE, IBM ve ForcePoint önemli sunumlar gerçekleştirdi.

Turizm Teknolojileri Günü
Turizm ve bilişim sektöründeki profesyonelleri buluşturan etkinliğin 3'üncüsü 28 Ekim 2017'de Hotel Su Antalya’da gerçekleşti. HPE, BİMSA, TrendMicro ve Sonicwall gibi önemli sponsorların desteği ile geçekleşen etkinlikte "Bilişim Teknolojilerinin Geleceği”, “Siber Güvenlik”, “Yerli Bilişim Endüstrisi’nin geliştirilmesi ve Milli Yazılımlar”, “Turizmde Dijitalleşme”, “Veri Güvenliği” ve “Turizm Yazılımları” gibi konular detaylı bir şekilde ele alındı.

Listeye eklenmesini düşündüğünüz farklı etkinlikleri dijital [at] karel.com.tr adresinden bizlere ulaştırabilirsiniz.

Yorumlar
Bu yazıya yorum yapan ilk kişi sen ol.